IKTHIAR ATASI KOLESTROL,KENCING MANIS DAN DARAH TINGGI. ELAKKAN DARI MASALAH BUAH PINGGANG

KINI DAH JUMPA PENYELESAIAN MASALAH KENCING BERBUIH, KENCING TAK LAWAS, KAKI BENGKAK DAN SAKIT PINGGANG DENGAN KAEDAH SEMULAJADI HERBA BERMUTU TINGGI !

Solusi khas ikhtiar Ektrak Cendawan Lingzhi untuk kembali sihat tanpa masalah kolestrol,kencing manis, darah tinggi dan masalah buah pinggang

"Sebelum ni setiap hari risau sebab masalah kencing berbuih,tak lawas dan kaki bengkak ni adalah simptom kepada masalah buah pinggang"...

Akhirnya selepas 2 minggu hidup kembali tenang, tidur semakin lena dan paling penting tiada lagi kerisauan beribadah dan aktiviti harian tanpa perlu hadapi masalah kencing tak lawas atau kaki bengkak

IKHTIAR SEMULAJADI YANG MENDAPAT KELULUSAN KKM 

LIHAT PERUBAHAN PADA 10 HARI PERTAMA

MUNGKIN GEJALA INI KERAP BERLAKU PADA ANDA

Usia makin meningkat, semua anggota badan luar dan dalam makin hari makin tua, tahap kesihatan makin menurun, esok tak tahu lagi. Tambah pula makanan yg kita makan sehari-hari tidak mencukupi nutrisi

PERHATIKAN JIKA TANDA-TANDA INI DAH MULA MUNCUL

1. KAKI BENGKAK

2. KENCING BERBUIH

3. KERAP KENCING

4. SERING SAKIT PINGGANG

JIKA TIDAK AMBIL SERIUS TENTANG GEJALA INI MUNGKIN PETANDA KEPADA MASALAH BUAH PINGGANG DAN KESANNYA LEBIH MEMBIMBANGKAN

Masalah buah pinggang kronik adalah keadaan di mana buah pinggang tidak berfungsi dengan baik untuk menyingkirkan toksin dan sisa buangan dari tubuh. Ini boleh berlaku secara perlahan-lahan dan berpanjangan dalam beberapa tahun sehingga pesakit mengalami kegagalan buah pinggang yang serius dan memerlukan rawatan dialisis atau transplantasi buah pinggang.

Kos rawatan masalah buah pinggang kronik di Malaysia adalah sangat tinggi kerana memerlukan rawatan yang berterusan dan kos yang tinggi. Kos rawatan termasuklah rawatan perubatan, ubat-ubatan, dan prosedur pembedahan, yang semuanya boleh mengakibatkan kos yang tinggi. Selain itu, pesakit perlu berulang-alik ke hospital atau klinik untuk menjalani ujian dan rawatan, yang memerlukan perjalanan dan pengangkutan, yang juga boleh menambahkan kepada kos yang dikeluarkan.

Menurut satu kajian oleh Jawatankuasa Kebangsaan Rawatan Buah Pinggang, kos rawatan buah pinggang kronik di Malaysia adalah antara yang tertinggi di rantau ini, dengan kos perbelanjaan per kapita yang tercatat sebanyak RM 32,000 setahun. Ini memberi tekanan besar kepada sistem kesihatan negara, dan menunjukkan keperluan untuk penyediaan perkhidmatan kesihatan yang lebih berkesan dan berkesan untuk pesakit dengan masalah buah pinggang kronik.

Oleh itu, adalah penting bagi individu untuk menjaga kesihatan buah pinggang mereka melalui gaya hidup yang sihat dan pemakanan yang seimbang, serta menjalani pemeriksaan berkala untuk mengesan sebarang masalah buah pinggang sejak awal. Ini dapat membantu mencegah atau menangani masalah buah pinggang kronik pada peringkat awal, yang pada gilirannya dapat membantu mengurangkan kos rawatan jangka panjang.

Rujukan:

Jawatankuasa Kebangsaan Rawatan Buah Pinggang. (2017). Laporan Tahunan Kebangsaan 2016. Kuala Lumpur: Kementerian Kesihatan Malaysia.
Li, P. K.-T., Chow, K. M., Van de Luijtgaarden, M. W., Leung, C. B., & Cheng, Y.-L. (2017). Changes in the worldwide epidemiology of peritoneal dialysis. Nature Reviews Nephrology, 13(2), 90-103. doi:10.1038/nrneph.2016.170.

 

INGINKAN PERUBAHAN KESIHATAN SEPERTI MEREKA INI?

MEMPERKENALKAN BIOWELNESS GANODERMA

GANODERMA ADALAH BAHAN SEMULAJADI YANG TERBAIK SEBAGAI IKHTIAR PENYAKIT UTAMA RAKYAT MALAYSIA

DILULUSKAN OLEH KKM DAN DIJAMIN SELAMAT UNTUK DIGUNAKAN

MENGAPA GANODERMA SANGAT BAGUS UNTUK MENAMBAH BAIK KESIHATAN ANDA

GANODERMA diperkaya dengan khasiat Cendawan Lingzhi yang bermutu tinggi dan mampu meningkatkan kesihatan dan fungsi buah Pinggang, Detox Hati Berlemak, Mengawal Gula Dalam Darah, Mengurangkan Kolestrol Dalam Darah. Teramat sesuai untuk orang Malaysia dan diformulasikan dari teknologi Jepun yang diiktiraf dunia.

Ganoderma lucidum atau Lingzhi merupakan cendawan ubat yang sangat terkenal di China, Japan, Korea dan di negara-negara Asia yang lain. Ia telah diuji dan dikaji di dalam dunia perubatan moden dan industri kajian farmakologi sejak 30 tahun yang lepas.

KHASIAT YANG ADA DI DALAM CENDAWAN LINGZHI

RITERPENOIDS

Ganoderma lucidum, ubat tradisional Cina, yang popular digunakan untuk terapi kanser. la jugamempunyai kesan seperti anti tumor, anti inflamasi dan sebagainya. Molekul ini juga terkenal keranamampu mengawal tekenan darah tinggi. la juga mampumengawal lvl cholestrol

POLYSACCHARIDES AND PEPTIDOGLYCANS

Molekul ini juga mempunyai anti inflamasi,antiulser. la
juga mampu megurangkan keletihan, mengawal
tekanan darah dan mengawal gula di dalam darah,
meningkat imuniti system badan,menggalakkan
kesihatan kardiovascular. Secara tidak langsung ia akan
meningkat mood positive.Kajian ada juga
menunjukkan ia mampu meninggkatkan libido.

RUJUKANXia, Q., Zhang, H., Sun, X., Zhao, H., Wu, L. Zhu, D.,. & She, G. (2014). A comprehensive review of the structure elucidation and biological activity of triterpenoids from Ganoderma spp. Molecules, 19(11), 17478-17535.Bulam, s, Ost, N.5., & Peksen, A. (2019). Health benefits of Ganoderma lucidum as a medicinal mushroom. Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, 7(sp1), 84-93.

PEPTIDE

la mempunyai aktiviti biologi yang berpotensi dan menunjukkan kebaikan dalam menyediakan persekitaran bagi menggalakkan pertumbuhan sel(Membantu merawat luka dan pembentukkan kolagen)

STEROL TUMBUHAN

Phytosterols juga dikenali shgai sterol tumbuhan stanol ester. Sterol tumbuhan mampu megawal/menurunkan kolesterol (terutamanya kolesterol “jahat” atau kolesterol lipoprotein berketumpatan rendah (LDL).

RUJUKAN

Wasser, s. P. (2005). Reishi or ling zhi (Ganoderma lucidum). Encyclopedia of dietary supplements, 1,603-622. Amdekar, 5. (2016). Ganoderma lucidum (Reishi): source of pharmacologically active | compounds. Curr Sci, 111(6), 976-978.

ADENOSINE

Adenosine adalah bahan semulajadi yang mampu merelaxkan dan melebarkan saluran darah. Adonesine juga mampu mengembalikan kadar denyutan jantung menjadi normal

GERMANIUM ORGANIK

Ganoderma mengandungi germanium organik. Germanium mempunyai beberapa kelebihan seperti menguatkan sistem imun, memperbaiki/meningkatkan peredaran darah, meningkatkan tenaga dan mampu menyahtoksik logam berat seperti merkuri dan plumbum

RUJUKAN

‘Wasser, S. P. (2005). Reishi or ling zhi (Ganoderma lucidum). Encyclopedia of dietary supplements, 1,603.622. 

Amdekar, 5. (2016). Ganoderma lucidum (Reishi): source of pharmacologically active compounds. Curr.Sci, 1116), 976-978.

Orole, 0.0. (2016). GC-MS evaluation, phytochemical and antinutritional screening of Ganoderma lucidum. J Adv Biol Biotechnol, 5, 1-10.

KESAN/KELEBIHAN SELEPAS MENGAMALKAN GANODERMA

TIDUR KEMBALI LENA TANPA PERLU BANGUN SEMATA UNTUK KENCING WAKTU MALAM

TIADA LAGI RASA LETIH, STRESS BERKURANG DAN BADAN MULA BERTENAGA

AKTIF SEMULA CERGAS MELAKUKAN AKTIVITI SEHARIAN

BERIBADAH LEBIH TENANG DAN SEMPURNA TANPA PERLU RISAU KERAP KENCING ATAU KENCING TAK LAWAS

CARA PENGGUNAAN / AMALAN GANODERMA

“…Sejak amalkan Lingzhi dalam 2 botol Alhamdulillah Kaki dah tak bengkak…”

MANFAAT BERPANJANGAN SELEPAS MENGAMALKAN CENDAWAN LINGZHI

TAK PERLU RISAU TENTANG KEBERKESANAN !

Kami Jamin 100% Money Back Guarantee Jika Anda Mendapat Kesan Buruk Daripada Produk Kami 

Jom! Usah Kita Bertangguh-Tangguh Lagi. 

Kita Ikhtiar Sekarang Juga

TAK PERLU BAYAR SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Usah risau, hantar je order pada kami melalui kaedah COD (Cash On Delivery). Posmen akan hantar barang nanti, bayar pada mereka.

1. Hanya untuk Semenanjung Malaysia sahaja. Tiada COD untuk Sabah/Sarawak/Labuan.

2. Barang akan sampai antara 3-5 hari bekerja dan bergantung pada lokasi anda.

3. Sila sediakan wang tunai secukupnya untuk dibayar pada posmen semasa mereka hantar barang.

4. Tambahan CAJ COD RM10 

5. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

"KAMI SANGAT TERHARU DAN BERBANGGA DENGAN NIAT ANDA UNTUK IKHTIAR MENINGKATKAN KESIHATAN DENGAN MENGAMALKAN BIOWELNESS GANODERMA INI"

KHAS TAWARAN HARI INI !

HARGA SEBENAR 1 BOTOL

RM 89

HARGA PROMOSI (AKAN DI BUKA) 1 BOTOL

RM 169

TETAPI
HARI INI TAWARAN HARGA OFFER

(TERHAD-BAKAL DITUTUP BILA-BILA MASA HARI INI)

17/06/2024

Hours
Minutes
Seconds

PAKEJ PERCUBAAN

RM 79

PAKEJ RAWATAN

RM 158

PAKEJ RAWATAN LENGKAP

RM 235

5/5

 PERHATIAN

Pakar nutrisi kami menyarankan 2 botol untuk kesan yang labih baik


Pilih pakej percubaan, pakej Rawatan atau pakej Rawatan Lengkap di bahagian Pilihan pakej. Kemudian isi maklumat bahagian borang tempahan Ganoderma dengan lengkap dan betul

PILIH PAKEJ UNTUK TEMPAHAN

Product
Quantity
Price
Pakej Percubaan
1 Botol (1-2 Bulan)
+
RM79.00
PILIHAN RAMAI
Pakej Rawatan
2 Botol (2-3 Bulan)
+
RM158.00
PAKEJ JIMAT
Pakej Rawatan Lengkap
3 Botol (3-4 Bulan)
+
RM235.00

Billing details

Malaysia

Your order

ProductSubtotal
Ganoderma (Pakej Rawatan) - 2 botol  × 1 RM158.00
SubtotalRM158.00
Shipping
TotalRM158.00
  • ✅ Proses Penghantaran Ambil Masa 3-5 hari.
    ✅ Bayar pada driver NINJAVAN waktu terima barang

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

PERINGATAN MESRA

SPECIAL OFFER ini diberikan pada waktu ini sahaja dan di website ini sahaja.

OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang.

Selepas ditutup, anda perlu bayar pada harga asal. Jadi jangan lepaskan peluang ni dan 

klik Beli Sekarang

TESTIMONI PELANGGAN

Soalan Lazim

GANODERMA ADALAH GABUNGAN BAHAN-BAHAN SEMULA JADI YANG TERBAIK SEBAGAI IKHTIAR PENYAKIT UTAMA RAKYAT MALAYSIA

Makan 2 biji sehari iaitu 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam selepas makan malam. Sekirannya anda mengambil ubat dari hospital, selang sejam sebelum/selepas makan supplement ini.

Keberkesanan Ganoderma adalah bergantung dengan situasi kesihatan badan setiap orang. Ada nampak kesan selepas 7 hari.

Ganoderma merupakan supplement kesihatan yang dapat membantu meningkatkan kesihatan badan anda. Membantu meningkatkan Imunisasi dalam badan dan mengawal masalah kesihatan daripada teruk

Boleh. Tiada masalah dengan penggunaan yang tidak melebihi dos yang disarankan.

Boleh. Tiada masalah. Anda disarankan selang 30 minit/1 jam selepas atau sebelum minum produk 

ini.

Tidak. Sebarang pembelian hanya boleh dilakukan di HQ kami.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.
DISCLAIMER: FACEBOOK™️ OR FB IS A REGISTERED TRADEMARK OF FACEBOOK.COM. THE SITE LETSCAREMY.COM IS NOT AFFILIATED WITH FACEBOOK.COM IN ANY WAY, NOR DOES THEY SPONSOR OR APPROVE ANY OF PRODUCTS. ALL TRADEMARKS MENTIONED HERE ARE COPYRIGHTED BY THEIR RESPECTIVE OWNERS”

All Rights Reserved. Website Manage by

Biowellness Herbs Sdn Bhd

PV5, Jalan Melati 3, Taman Melati Utama, 53100 Kuala Lumpur

No. Telefon: +601161226607

Email: admin@bioreishiplus.com

Copyright © 2023 bioreisiplus.com | Powered by Soleh